REMIND THE GAP FESTIVAL | 19-20-21 MEI 2017 | IJSBAAN SPIERDIJK

Dit weekend is het weer zover: ReMind The Gap festival. Na een roerige periode, waarin de organisatie zich gedwongen zag de naam van het vorige festival (Mind The Gap) aan te passen, is de organisatie ervan overtuigd dat zij het succes van vorig jaar gaan overtreffen.

“Op vrijdag trappen we af met Oud Sesam en Doe Maar coverband Rondje Doe Maar, een ReMinder aan de jaren ’60, ’70 en ’80”, vertelt voorzitter Danny Korporaal. Zaterdagavond is voor de jongeren en staat in het teken van dé DJ-acts van dit moment, zo is o.a. DYNA, die eerder op Dance Valley heeft gestaan, van de partij. Zondag is de festivaldag die draait om de totaalervaring. Op zondag staan artiesten die de organisatie zelf graag wilt zien. Hierbij beperken ze zich niet tot bepaalde genres, als zij het tof vinden staat het op ReMind The Gap. “Van nieuwe nationale talenten als Pip Blom en Electric Company tot gelouterde muzikanten uit de regio als An Amazing Pearl Jam Experience en Engel & Just, een rap-act uit Hoorn die o.a. hebben samengewerkt met Diggy Dex en Racoon, op zondag kiezen we voor een zeer divers programma”, aldus Korporaal.

Gappieband
Daarnaast staat er op zondag The Jerry Hormone Ego Trip, dit is voor het festival een zeer bijzondere act. Het is namelijk de allereerste ‘Gappieband’. Een act die volledig gefinancierd is dankzij de bijdrage van de ‘Gappies’ van het festival. Gappies zijn de vrienden van het festival die een steentje willen bijdrage aan het festival. Met een financiële bijdrage word je voor een jaar Gappie en profiteer je van allerlei voordelen. De bijdrage van de Gappies wordt volledig in de line-up van het festival gestoken. Danny verwacht veel van The Jerry Hormone Ego Trip: “Ik heb ze gezien op Noorderslag en onlangs nog op Paaspop, dat waren zeer toffe shows met een goede energie en grappige teksten.”

Mooie eerste editie
De organisatie merkt dat het festival al aardig begint te leven. Danny: “Er is positief gereageerd op onze eerste editie vorig jaar. Een betere start hadden we ons ook niet kunnen wensen, we hadden prachtig weer, de bezoekersaantallen overtroffen onze stoutste verwachtingen en de reacties waren positief! Dit jaar weet de bezoeker ook wat ze kunnen verwachten, een gevarieerd programma een relaxte sfeer en betaalbare prijzen, dit zien wij nu ook al terug in de online kaartverkoop. Vergeleken met dezelfde periode als vorig jaar is er aanzienlijk meer verkocht en dan moeten we eigenlijk nog beginnen.”

Na het succes van vorig jaar kan de bezoeker ook dit jaar naast de vele acts ook zelf het podium beklimmen in de Rock Band Stage en zijn er verschillende terrasjes met speciaalbier en een uitgebreid assortiment aan eten te verkrijgen.

Kindermiddag
Naast acts voor de volwassenen wordt er voor de jongste jeugd een kindermiddag georganiseerd. Tijdens deze middag komen kinderen op een leuke manier in aanraking met muziek. Dit jaar komt DrumTastic een swingende drum workshop geven. De kinderen maken tijdens deze workshop muziek op grote fitnessballen waarbij muziek en beweging op elkaar aansluiten. Verder kan er Mega Twister worden gespeeld en is er een springkussen aanwezig. En het mooie is: deelnemen aan de kindermiddag is helemaal gratis! Deze middag is bedoeld voor kinderen van groep 4 t/m 8.
Opgeven kan via info@remindthegap.nl

Kaarten voor ReMind The Gap zijn te koop via: www.remindthegapfestival.nl. Bekijk de site ook voor meer informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s