Muziek in Spierdijk groot succes

Op 2 juli jl heeft de eerste editie van Muziek in Spierdijk plaatsgevonden en wat is het een prachtig evenement geworden.

Een eerste editie is altijd spannend en dat was bij de organisatie goed te merken in de aanloop naar zondag. De laatste puntjes op de i, hebben we aan alles gedacht, toch nog even een aanpassing hier en daar en vooral angstig het weerbericht in de gaten houden.

Het werd zondagmiddag 2 uur en wat er toen gebeurde hadden wij nooit verwacht. Nog voor aanvang van het evenement kwamen de eerste mensen de tuin al binnen, op de fiets uit Wervershoof om vooral niets te missen.  De artiesten begonnen met hun optreden en binnen 10 minuten kregen wij van de eerste tuinen al een telefoontje dat de programma’s op waren; de Verlaatsweg liep vol.

Met prachtig weer konden wij steeds meer mensen verwelkomen in de verschillende tuinen. Zowel lopend als op de fiets hebben vele mensen genoten van de muziek en de prachtige locaties. Het enthousiasme van zowel de tuineigenaren als de muzikanten hebben ertoe bijgedragen dat dit een fantastische dag is geworden.

Via deze weg willen we de muzikanten  bedanken voor hun optredens, de tuineigenaren voor het beschikbaar stellen van hun tuin, de sponsoren voor hun vrijgevigheid en de bezoekers voor hun aanwezigheid. Daarnaast willen wij iedereen bedanken die zich in welke vorm dan ook heeft ingezet voor Muziek in Spierdijk.

Wij hebben genoten en hopen iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten.

Cok & Margret Snoek, Jos & Carla Wenker, Irma Feld en Karin Eggers

P.S. In de Dorpsbanier van vrijdag 14 juli staan nog een paar leuke reacties van enthousiaste bezoekers!

Muziek in Spierdijk

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Muziek in Spierdijk groot succes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s