Ons kerkgebouw blijft ‘kloppend hart’ van Spierdijk

Na jaren van overleg en plannen maken, is dit voorjaar de daadwerkelijke verbouwing van de kerk ter hand genomen. Het meest monumentale deel blijft behouden voor de kerkfunctie, het lage gedeelte is afgescheiden en ingericht als Gezondheidscentrum Spierdijk.

In het gezondheidscentrum zijn naast keuken, hal, wachtruimte en toiletgroep, negen te verhuren ruimtes gerealiseerd. Inmiddels zijn er acht van de negen ruimtes verhuurd. Dit is ca. 85 % van de totale ruimte. De bijbehorende huurcontracten hebben een gemiddelde looptijd van bijna 10 jaar, lang genoeg om de investering in dit centrum terug te verdienen. Mocht de laatste ruimte (44 m2) ook nog verhuurd worden dan is de investering in ca. 8,5 jaar terug verdiend.

In korte tijd is er heel veel werk verzet door vrijwilligers, aannemers en de nieuwe gebruikers/huurders, die gezamenlijk ‘de handen uit de mouwen’ hebben gestoken. U wordt uitgenodigd om zelf te komen kijken naar het prachtige resultaat! Open huis op zaterdag 28 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.

U bent van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s