Dé muzikale wandeling door Spierdijk

Op zondag 1 juli aanstaande vindt tussen 14 en 17 uur alweer de tweede editie van ‘Muziek in Spierdijk’ plaats en ook deze editie is weer aan de Verlaatsweg. Bezoekers van deze muzikale wandeling worden wederom getrakteerd op allerlei soorten prachtige muziek. ‘Muziek in Spierdijk’ is bedoeld voor jong en oud en gratis te bezoeken.

Voorproefje
We hebben dit jaar weer ons best gedaan om een breed scala aan artiesten voor u te vinden. Omdat er nog veel meer mooie locaties zijn hebben wij deze keer een aantal nieuwe tuinen voor u om te bezichtigen. Net als vorig jaar maakt de combinatie van muziek en locatie dit evenement bijzonder.

Om u alvast een idee te geven van wie u kunt verwachten lichten we een kleine tip van de sluier op: Key2Hearts, Take Five en The Herons. Wie u voor de rest kunt bewonderen houden we nog even geheim. Maar we kunnen wel verklappen dat het, net als vorig jaar, echt meer dan de moeite waard is om langs te komen.

Slecht weer programma
We hebben ook een slecht weer programma. Mocht het de hele dag gaan regenen dan wijken wij uit naar een alternatieve locatie, ook aan de Verlaatsweg, en een alternatief programma. Dat is iets waar wij natuurlijk niet vanuit gaan. Via onze Facebook pagina zullen wij u op de hoogte houden.

Locatie
De tuinen bevinden zich weer aan de Verlaatsweg, waarbij een bord in de voortuin aangeeft om welke locatie het gaat. Dit geldt ook voor het open podium. Hier krijgt aanstormend talent de kans om zich te laten horen.

Afterparty
Na afloop is er nog een afterparty bij de fam. Hoogewerf op huisnummer 52. Daar kan een borreltje en een broodje gekocht worden, uiteraard onder het genot van muziek.

De organisatie heeft er zin in, de muzikanten zijn er klaar voor en de tuineigenaren zijn druk bezig om hun tuin in optimale conditie te brengen voor 1 juli. Wij hopen u allen daar te mogen begroeten.

Cok & Margret Snoek, Theo Koning, Irma Feld en Karin Eggers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s