ReMind The Gap Festival ’18

SPIERDIJK – Van 14 tot en met 16 september wordt voor de derde keer ReMind The Gap Festival georganiseerd. Wulf, bekend van onder andere Summer On You en radiohit Mind Made Up, is de blikvanger van het affiche. “Alles wat Wulf aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zo heeft hij al een platina en gouden plaat mogen ontvangen, dan is het toch vet als je zo’n artiest op je festival hebt staan”, vertelt een trotse voorzitter Danny Korporaal.

MAAS
Vrijdag staat in het teken van herkenning. De Heerhugowaardse topformatie MAAS (leden van de Crossband) brengt een ReMinder naar de jaren ’60, ’70 en 80’. StereoJacks, met bandleden uit de omgeving van Spierdijk, trapt de avond af.

#OJKB
Op zaterdagavond komt de populairste DJ-act van dit moment, #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) naar ReMind The Gap Festival. Ook lokale DJ-helden als Remy Salvador (Hoorn), Party & Bullshit (Opmeer) en Egg & Stibba (Hoogwoud) komen langs. Deze avond belooft een heel tof feestje te worden.

Zondag = Festivaldag op ReMind The Gap
Bij ReMind The Gap is op zondag de urgentste, nieuwste muziek van dit moment te vinden. Naast de al eerder genoemde headliner Wulf, is ook 3FM talent Traudes op het festival te vinden. Traudes maakt een mix tussen hiphop en elektronische pop. In nog geen half jaar tijd is hun single Back Down 1 miljoen keer gestreamd op Spotify. Naast Wulf en Traudes staat PEER, door 3voor12 gebombardeerd tot grootste poptalent van Nederland, in Spierdijk. Dat de urgentste muziek van dit moment op ReMind The Gap te vinden is, lijkt dus een understatement. ReMind The Gap staat voor een divers programma, ook gelouterde muzikanten uit de regio als Shith en David Bowie Tribute Band krijgen een podium op het festival.

Randprogrammering
Nieuw dit jaar is de Playground waar je allerlei verrassende spelletjes kunt doen of waar je je even kunt terugtrekken van het festival en kan relaxen. Uiteraard is er een divers aanbod aan eetmogelijkheden en is er keuze uit verschillende speciaalbiertjes.

Gappies Birthday Bash
Doe zaterdag 15 september je feestmuts op want dan viert ReMind The Gap zijn 3e verjaardag. Je bent welkom vanaf 16.00 en de entree is GRATIS. Verwacht verrassende activiteiten, een bijzondere artiest en een paar cadeautjes voor jou!

Kindermiddag
Op zaterdag 15 september tussen 11.00 en 14.00 uur is het terrein speciaal voor de jongste bezoeker ingericht. Tijdens deze middag krijgen kinderen een introductie met het maken van muziek. Dit jaar verzorgt Tijl Damen een interactieve, muzikale show. Daarnaast is er op het terrein van alles te doen voor de jongste jeugd. Deelname is helemaal GRATIS en is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar (adviesleeftijd).

Ticketprijs

Vrijdag: €7,50 (beperkt aantal online beschikbaar) €10 (deur)
Zaterdag: €10
Zondag: €10 (beperkt aantal online beschikbaar) €15 (deur)

Kaarten voor ReMind The Gap zijn te koop via: remindthegap.nl.

RMTG poster

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s