Veiling Spierdijk – 26 oktober in de Mantel

Nog maar heel even en dan is het al zover: Veiling Spierdijk 2018. Onze wijklopers hebben de mooiste koopjes weten te verzamelen, de catalogus is zo goed als klaar en ook de verdere voorbereidingen in de Mantel zijn in volle gang. Wij hebben er al heel veel zin in en kunnen niet wachten tot u de catalogus straks te zien krijgt. In deze Dorpsbanier nog even een aantal belangrijke aandachtspunten:

Bonnen
Geeft u een bon die geldig is voor meerdere personen? Denk er dan vooral aan om meerdere bonnen te maken, zodat we de bonnen los kunnen veilen. Dat scheelt ons heel veel extra (uitzoek)werk!

Koopjes ophalen
De wijklopers komen donderdag 25 oktober bij u thuis langs om uw koopje op te halen. Bent u de 25e niet thuis, of heeft u de wijkloper nèt gemist? Wij zijn donderdag de 25e vanaf 16u aanwezig in de Mantel en vrijdag de 26e, de dag van de veiling, zijn we er vanaf 14u. Kom gerust even langs om uw koopje af te geven, vinden we gezellig!

Facebook
We houden u op de hoogte via de Dorpsbanier, maar ook via onze Facebookpagina kunt u de voorbereidingen volgen. [ Zoek op Facebook naar Veiling Spierdijk en… tadaa! ] Hier komen straks ook verschillende koopjes voorbij, zodat u precies weet wat we gaan veilen de 26e. We kunnen u alvast garanderen dat er ook deze editie weer flink wat juweeltjes van kavels tussen zitten, dus ons advies luidt: doe vooral uw best om erbij te zijn in de Mantel.

Raad het bedrag
Heeft u een voorgevoel over de opbrengst van de veiling? Bij binnenkomst in de Mantel kunt u tot 22.00 uur een gokje wagen bij onze Sarah. De inleg is 2,- en degene die het precieze bedrag raadt (of degene die er het dichtst bij zit), wint de helft van de totale inzet. De andere helft wordt (voor de bekendmaking van het eindbedrag natuurlijk) opgeteld bij de opbrengst.

Nog even in ‘t kort
Datum: Vrijdag 26 oktober 2018
Aanvang: De deuren van De Mantel gaan om 19.00 uur open
Start: We veilen het eerste koopje om 20.00 uur

We gaan samen voor een mooi resultaat. Tot de 26e in de Mantel!

Namens het bestuur van de kerk, Sint George en De Mantel,
het veilingcomité,
Carlo Laan, Marieke Blankendaal, Arie Vriend, Marieke Snoek,
Ronald Groot, Truda Koning, Rober Dol en Sarah Koning

Facebook-banner_20182

© Liz Meester  van Liz Creative Designs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s